www.hundhjalpen.seWENDY

 
Ålder: ---
Kön: Tik
Höjd: ---
Längd: ---
Hals: ---
Vikt: ---
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2007-11-11
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Finland
Text: Från Finland
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Ingen information tillgänglig.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige
Text från Finland

Hej!

Wendy kom till vårt liv i december 2007, närmare 22.12.2007. En kväll ringde en bekant till oss och frågade om vi ville ta en hund. Vi fick höra att det var en gatuhund från Rumänien. Vi såg henne på hemsidan och blev förskräkta, en stor hund med en kedja runt halsen och så konstiga ögon! Vi fick höra att Wendy är en snäll hund som behövde ett hem, och beslöt att vi vill träffa henne och se hur hon reagerar, vi har ju två barn.

Två dagar senare kom hon på besök och vi blev förälskade i henne. Hon tyckte väldigt mycket om människor och visade det genom att slicka och hoppa. Pojkarna tyckte också om henne och hon om oss.

Vi tog henne hem till oss över en helg, för att se hur hon anpassar sig hos oss. Hon var ledsen först och ylade men lugnade ner sig efter en stund, och blev en ny medlem i vår familj.

Vi bor nära till en stor skog och det är det bästa Wendy vet, när hon får springa fritt i skogen. Det finns många harar här och Wendy har fullt upp med att snusa efter deras spår. Hon kan vara borta i en kvart men då måste hon komma och visa sig för att vara säker på att vi väntar på henne. Hon tycker om mat och äter allt. Favoritmat är lamm malet kött och torkade grisöron. Hon är jättesnäll och lyder men om man glömmer kött på skärbrädan, kan hon inte låta bli, utan äter upp det. Hon har inte glömt att hon har nästan svultit ihjäl.

Wendy tycker inte om att sova på golvet, har säkert sovit mycket på bar mark. Hennes favoritplats är på soffan i vardagsrummet. Hon har säkert haft ett eget hem för hon är så människovänlig. Vi tror att hon inte är född på gatan.

Vi är tacksamma till Hundhjälpen för att vi fick träffa och ge hem åt Wendy. Vi rekommenderar alla att ge ett hem åt en hemlös hund.

Vi väntar ivrigt på sommaren, så vi kan se om Wendy vill simma i havet och hur hon trivs i vår båt.

Med vänlig hälsning

Wendys familj: Olle, Sinikka, Samuel, Seamus från Vasa
 

© Hundhjälpen