www.hundhjalpen.seROSALIE (nu SALLY)

 
Ålder: 5 år (2007)
Kön: Tik
Höjd: 52 cm
Längd: 54 cm
Hals: 46 cm
Vikt: 25 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2007-08-17
Bilder ankomst: ---
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Rosalie fördes till hägnet av sin ägare. Han hade "tröttnat" på henne sa han. Rosalie tog det hårt att bli övergiven, man såg smärtan och frågorna i hennes ögon. Med tiden anpassade hon sig till livet i hägnet och livsgnistan har åter tänts.

Rosalie är en dam i sina bästa år, ca 5. Hon är en vänlig och trevlig tik med balanserad karaktär. Hon bekantar sig i lugn och ro och så tar hennes leklust över och det blir full rulle. Däremellan passar det bra med lite kel och ömhetsbetygelser. Rosalie fungerar fint i hundgruppen och hon har även träffat katter utan att göra någon stor affär av det. Vi söker till henne ett tryggt hem dör hon får ta del av roliga händelser blandat med kvalitetstid med mys.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

 

Bilder från Sverige

Text från Sverige

2007: Snart har vi haft tre veckor med världens mysigaste hund. Ni kan inte tro vad hon är älskad av oss alla, denna mjuka och kärvänliga hund. Hon kan redan vara ensam någon timme, rumsren från dag ett, äter bra, kan massor av ord, går bra i koppel och har nästan slutat jaga katterna (men bara nästan). När vi är på promenad studsar hon runt som en kalv på grönbete, det finns så mycket glädje i henne. Inga rädslor vad vi kan se, det enda är väl att hon är lite för uppmärksam på för att vara oss till lags. Jag försöker få henne att slappna av och bara vara. Och... jag tror att hon börjar förstå vad jag menar. Helt otroligt att det ska gå så här lätt med en hund som faktiskt är 6 år, men så är det ju faktiskt. Hon är vår supermysiga Sally.

/Hälsningar Ylva med familj
 

© Hundhjälpen