www.hundhjalpen.seMANDY (nu HERA)

 
Ålder: 3 år (2007)
Kön: Tik
Höjd: 42 cm
Längd: 45 cm
Hals: 35 cm
Vikt: 12 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2007-07-15
Bilder ankomst: ---
Bilder: ---
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Mandy hittades i staden Medgidia. Mitt i gatan satt hon, med blod droppandes från käken. Man förstod att hon fått en smäll av en bil. Mandy togs till kliniken där man konstaterade underkäken vara bruten. Hon har nu fått vård och har inga egentliga men av sin skada.

Mandy är en mycket vänlig och social ca 3-årig lite mindre tik. Hon söker självmant kontakt med hägnets besökare och uppskattar en stunds privat uppmärksamhet då hon gnyr av glädje. Mandy är lugn och balanserad till karaktären. Vi söker till Mandy en trygg familj där det gärna får finnas flera djur. Då Mandy är mycket sällskaplig och mjuk tror vi att hon även passar bra i en barnfamilj.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

 

Bilder från Sverige
   
Text från Sverige

2007-11-05

Hej !

Vill bara berätta att Hera (fd Mandy) mår och behandlas som en prinsessa. Hon är en toppenhund med ett lekfullt lynne, hon är barnkär och sover ofta mellan oss i sängen och ibland har hon hörnsoffan för sig själv. Hon har hittills bara ätit Royal Canin sensible inget annat har dugit men nu börjar hon äta billiga foder också plus att hon älskar vår mat som pasta köttfärs etc.

Det hon älskar mest är att gräva stora gropar i trädgården som hon sedan ligger och myser i. Hon ÄLSKAR att springa på stora fält och är jätteduktig på inkallning. Vi börjar nästan tro att hon har greyhound i sig det går så fort. Hon är mycket vacker och vi får dagligen kommentarer hur fin hon är bilden på hemsidan stämmer inte alls nu, hon ser helt annorlunda ut. Glänsande mjuk päls och en plym till svans hon är verkligen en fin dam.

Ha det så bra! TACK FÖR ATT NI RÄDDAR OCH HJÄLPER DESSA UNDERBARA DJUR

MVH Husse Och Matte till vår älskade Hera!
 

© Hundhjälpen