www.hundhjalpen.seFIFI

 
Ålder: 1 år (2007)
Kön: Tik
Höjd: 26 cm
Längd: 28 cm
Hals: 21 cm
Vikt: 4 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2007-05-25
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Fifi och hennes bror Erik lämnades in till hägnet av sin ägare. Denne ämnade söka lyckan utomlands och hade inget intresse av de båda småhundarna.

1-åriga Fifi är en liten, snäll tik med mycket mjuk karaktär. Hon är inledningsvis lite försiktig mot alla nya bekantskaper men tinar snabbt upp och njuter av att få vara lite "viktig". Fifi är glad och vänlig och älskar att leka tillsammans med sin bror. Hon känner stor trygghet i hans närhet och vistas helst alldeles bredvid. Vi kommer att placera de båda syskonen tillsammans då Fifi är mycket beroende av Erik. Fifi är en av våra handikappade hundar då hon har katarakt ( grå starr ) på vänstra ögat och man kan med tiden anta att hon kommer att bli blind på detta öga. Villkoren för deras placering kommer att vara speciella vilket tas upp direkt med intressenter. Överlåtelsekostnaden blir en enhetssumma.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Fifi och Erik
Bilder från Sverige
Text från Sverige

Hej!

Vill bara sända en hälsning från Erik och Fifi. De är så underbara små hundar! Vad jag kan förstå så trivs de båda väl här med oss och Danilo har även han har blivit mer tillgiven både mot min man och mig.

Erik är en riktig liten tuffing, och är inte rädd för något. Men en riktig gentleman är han också, och väldigt matglad! Han vill gärna vara där jag är, men tyvärr så vågar jag inte att släppa honom för han är en riktig äventyrare. Han försvann ifrån oss i 24 timmar, hela bygden var ute och letade. Men han går inte till okänt folk, på både gott och ont. Till slut var det en granne som såg honom och jag for dit med en gång. När han hörde min röst så tittade han fram ur sitt gömställe och kom som en oljad blixt upp i min famn. Jag tror inte att jag har varit så lycklig på länge!

Lilla Fifi är mer försiktig. Hon går inte långt från mig, tack och lov så springer hon inte med Erik då han busar. Fifi går därför lös och kan springa runt. Kanske kan Erik göra det längre fram också.

Härliga sommardagar önskar

Erik, Fifi och Danilo
080523

Jag, lilla Fifi, mitt öga som jag har besvär med är tidvis bättre men det blir aldrig riktigt bra säger doktorn utan operation och då blir jag blind på det högra ögat, men vi har fått droppar som gör att svullnaden blir mindre och lättar på trycket, så vi avvaktar en tid till.

Erik och Danilo är riktiga gentlemän mot mig det är jag som bestämmer och kom inte nära min matskål då får dom se på vargatänder, men dom försöker inte så ofta.

Nu har jag också fått väldigt förtroende för den här flocken, dom vill inte mig något ont så dom får klappa och kela med mig så mycket dom vill, och det är jätte skönt att ligga i husses eller mattes knä när vi kollar TV.

Ha nu en riktigt skön sommar önskar vi!

Danilo Erik och Fifi
Husse och matte likaså
 

© Hundhjälpen