www.hundhjalpen.seERIK

 
Ålder: 1 år (2007)
Kön: Hane
Höjd: 26 cm
Längd: 30 cm
Hals: 28 cm
Vikt: 5 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2007-05-25
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Erik och hans syster Fifi lämnades in till hägnet av sin ägare. Denne ämnade söka lyckan utomlands och hade inget intresse av de båda småhundarna.

1-årige Erik är en liten kille med mycket balanserad karaktär. Han söker ofta kontakt med hägnets alla besökare och sitter gärna i famnen för lite kvalitetstid. Erik är glad och aktiv och älskar att leka. Han känner stark beskyddarinstinkt gentemot sin handikappade syster Fifi. Vi kommer att placera de båda syskonen tillsammans då Fifi är mycket beroende av Erik. Villkoren för deras placering kommer att vara speciella vilket tas upp direkt med intressenter. Överlåtelsekostnaden blir en enhetssumma.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Fifi och Erik
Bilder från Sverige
Text från Sverige

Hej!

Vill bara sända en hälsning från Erik och Fifi. De är så underbara små hundar! Vad jag kan förstå så trivs de båda väl här med oss och Danilo har även han har blivit mer tillgiven både mot min man och mig.

Erik är en riktig liten tuffing, och är inte rädd för något. Men en riktig gentleman är han också, och väldigt matglad! Han vill gärna vara där jag är, men tyvärr så vågar jag inte att släppa honom för han är en riktig äventyrare. Han försvann ifrån oss i 24 timmar, hela bygden var ute och letade. Men han går inte till okänt folk, på både gott och ont. Till slut var det en granne som såg honom och jag for dit med en gång. När han hörde min röst så tittade han fram ur sitt gömställe och kom som en oljad blixt upp i min famn. Jag tror inte att jag har varit så lycklig på länge!

Lilla Fifi är mer försiktig. Hon går inte långt från mig, tack och lov så springer hon inte med Erik då han busar. Fifi går därför lös och kan springa runt. Kanske kan Erik göra det längre fram också.

Härliga sommardagar önskar

Erik, Fifi och Danilo
080523

Jag, Erik är busfröet i familjen, men också mattes kompis. Jag vill gärna göra som hon vill annars så försöker jag att slicka så att jag får uppmärksamhet. jag gör allt för att inte misslyckas med detta. Jag får också numera gå helt fritt för nu hittar jag tillbaka hem, men det känns trots det tryggt att inte gå för långt bort. Fifi och jag springer gärna tillsammans runt gården och dess omnejd, vi bor ju lite ensligt men ändå centralt.

Jag och Danilo har gått på valpkurs och jag fick diplom och älskade att söka och var riktigt duktig på detta, så man ville faktiskt att jag skulle fortsätta, men det var några mil att resa och jag gillar inte att åka bil, det vill ingen av oss, vi blir så sjuka så. Men matte tränar på det vi har fått lära oss, jag är nog den lydigaste av oss säger matte. Vi förstår att hon och husse älskar oss alla tre.

Ha nu en riktigt skön sommar önskar vi

Danilo Erik och Fifi
Husse och matte likaså
 

© Hundhjälpen