www.hundhjalpen.seELLA

 
Ålder: 1 ½ år (2007)
Kön: Tik
Höjd: 52 cm
Längd: 51 cm
Hals: 34 cm
Vikt: 17 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Överlåtelsekostnad: 1500 kr
Intresseanmälan: Fyll i intresseanmälan här
För mer information: info@hundhjalpen.se
   
Ankom Sverige: 2007-11-11
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Finland
Text: ---
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Ella hittades tillsammans med sina två bröder, två systrar och, sin mamma Bettina. Bettina och hennes valpar hittades mellan två små byar, troligen hade de dumpats där av en familj som inte ville veta av de fem valparna som då endast var en månad gamla. Givetvis tog man genast hela familjen till hägnet. En bror har redan blivit adopterad av en trevlig rumänsk familj och Bettina har nyligen fått en svensk familj att resa hem till. Vi hoppas nu hitta hem till de återstående fyra syskonen: Ella, Oscar, Lina och Emma.

Ella är en ganska blyg och försiktig 1½-åring som gärna låter sin bror ta kommandot i lekarna. Tillsammans med människor så väl som andra hundar är hon mjuk, vänlig och försiktig. När hon väl kommit över den inledande försiktigheten inser man att Ella är en aktiv och charmig hund precis som sin bror. I Ellas blivande familj bör det inte finnas barn under skolåldern men gärna snälla hundkompisar.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda


Wendy och Ella

Bilder från Finland

Kompisarna Denzel och Ella
Text från Sverige

Här kommer en hälsning från Ella som fick lämna Rumänien redan 2007. Hon är trots att hon nu är en äldre dam en väldigt pigg och lekfull tjej. Ibland kan hon få rena valp-rycken och rusa runt alldeles överlycklig. Hon trivs med sina hund-syskon men bekantar sig gärna med alla hundar hon träffar - och bjuder då bums upp till lek. Det bästa Ella vet är långa strövtåg i skogen - där det finns så mycket intressant att utforska. Hon får då ofta vara lös och kommer när man ropar på henne - om det inte finns något som verkar intressantare. Ella är en underbar vän och gör en alltid glad med rufsiga, busiga uppsyn.


2014:
Det har tyvärr inträffat stora förändringar i Ellas hem som gör att hon nu måste få flytta till ett nytt. Vi söker nu för Ellas räkning ett lugnt hem i villa / på landet då hon störs av för mycket liv och rörelse. Ella skulle stortrivas hos någon som har mycket tid att ägna henne och som gärna vandrar i markerna då det är det bästa Ella vet. Finns det en annan snäll hund i hemmet är det bara roligt för henne. Ella finns nu i närheten av Umeå.
 

© Hundhjälpen