www.hundhjalpen.seBRANDY

 
Ålder: 4 år (2007)
Kön: Tik
Höjd: 50 cm
Längd: 58 cm
Hals: 40 cm
Vikt: 20 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2007-09-28
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Brandy är fyra år gammal. Hon är en försiktig tik som behöver bekanta sig med sin nya miljö i sin egen takt. Vi söker för Brandys del ett lugnt och tryggt hem där hon kan få växa och stärka sitt självförtroende. En otroligt snäll och mjuk hund som fungerar utmärkt med andra hundar.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

Text från Sverige

2008: Brandy kom till oss hösten 2007. Brandy är en försiktig tik som är ca 5 år. Hon tycks ha många dåliga erfarenheter av människor och det har varit en lång tålmodig väg dit där vi är idag efter ett halvår. Nu har hon förtroende för oss i familjen och är inte rädd för våra bekanta heller. Högst i kurs står husse Pelle – han är hennes klippa och trygghet. Hon är en mjuk underbar hund som inte har många krav utan bara finns som en glädje och trevnad för oss.

För några veckor sedan har hon fått en ”lillebror”, hunden Albin, även han från Hundhjälpen. Han är en lekfull kul kille av en helt annan kaliber och de trivs bra ihop. Han har redan lärt henne lite bus och det ska bli intressant att följa bådas utveckling framöver.

/Ulla med familj
 

© Hundhjälpen