www.hundhjalpen.seAIDA

 
Ålder: 2-3 år (2007)
Kön: Tik
Höjd: 47 cm
Längd: 52 cm
Hals: 31 cm
Vikt: 11 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2007-07-16
Bilder ankomst: ---
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Aida hittades ute i samhället tillsammans med sina små valpar. De var alla i mycket dåligt skick och Aida skulle inte ha lyckats klara livhanken på valparna utan hjälp. Valparna har nu vuxit och flyttat vidare, men Aida som har starka moderskänslor, har i stället adopterat en av hägnets ensamma valpar, vilken hon sköter om med största omsorg.

Aida är en mycket vänlig och tillgiven tik på ca 2-3 år. Hon söker ideligen kontakt och njuter av uppmärksamhet. Hon är lugn till temperamentet och uppskattar närhet. Aida har utmärkta förutsättningar att bli en härlig familjehund. Hon trivs med andra hundar och har även träffat katter. Vi söker nu till Aida ett tryggt hem där hon får bli en viktig och uppskattad familjemedlem.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda
   
Bilder från Sverige
Text från Sverige

2007 okt: Har nu fått hem det lilla yrvädret jag har väntat på. Jag har haft henne i snart en vecka och det går hur bra som helst, jag har inget att klaga på. Aida är världens goaste hund. Kan visserligen inga ord eller något sådant än, men det är lite för tidigt.

Första kvällen hos oss, trött och sliten, viftar hon på svansen och är bara hur glad som helst, visar inga tecken på trötthet, utan vill bara vara till lags.

Hungrig och törstig var hon så klart efter den långa resan. Efter ett ordentligt mål mat och vatten, hoppade hon upp i min säng som om ingenting hade hänt och somnade så djupt.

Det är den mest underbara hunden jag kunde ha fått, hon passar in så himla bra i vårn familj och gör alla glada. Vi har en lång väg att vandra tillsammans, men det gör vi med glädje, för det är det enda denna hund har. Allt är kul enligt henne.

Så många och stora tack till Hundhjälpen..

/Kramar Sara och Aida2007 nov: Aida har varit hos oss i en månad nu. Jag vill tacka Hundhjälpen för världens bästa hund. Jag och min sambo kunde inte ha fått en bättre hund. Hon har anpassat sig så himla bra. Det första hon gjorde när hon kom hem från Arlanda efter sin långa resa var att kliva rakt in i huset och hoppa upp i soffan, som om hon alltid hade legat i just det hörnet.

Hon har inte gjort något inne utan gnäller vid dörren när hon behöver ut. Det går jättebra med andra hundar, hon har fått många lekkamrater på våra promenader. Kopplet är inte heller något problem utan hon blir jätteglad när vi tar fram det. Hon viftar så mycket på svansen att hela kroppen hänger med.

Jag vill återigen tacka Hundhjälpen för världens underbaraste hund. Hon har förgyllt vårn närvaro så mycket.

/Sara och Aida
 

© Hundhjälpen