www.hundhjalpen.seAGNES

 
Ålder: 1 ½ år (2007)
Kön: Tik
Höjd: 49 cm
Längd: 52 cm
Hals: 35 cm
Vikt: 17 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2007-07-16
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Agnes tillhör en grupp hundar som alla tagits om hand av Tania, en kvinna vars hundar tidigare sponsrats med mat och veterinärvård. Då det blev förbjudet att äga mer än två hundar i staden där hon bodde anställde Sara henne i hägnet för att för att rädda hundflocken från den masslakt som följde på beslutet. Tania och hennes 17 hundar flyttade således till hägnet och flera av dem är nu aktuella för adoption i antingen Sverige eller Holland. Troligen är Agnes dotter till Felix, en annan av Tanias hundar, som också är aktuell för placering i Sverige.

Agnes är en snäll, lite undergiven hund. Hon är försiktig men vi får utan problem lyfta upp henne och hantera henne. Hon är bara 1,5 år gammal och älskar att leka med sina hundkompisar. För Agnes räkning söker vi ett hem med lite erfarenhet, det får gärna finnas andra hundar och katter i hemmet.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

De Niro och Agnes på stranden i Skåne
2009  
2014  
Text från Sverige

2009 nov: Hej! Jag har inte varit i Kairo men husse och matte har varit där och De Niro och jag har varit på Ängsgårdens hundpensionat utanför Skurup. Ett toppenställe ute på de skånska ängarna. Ulla som jobbar där har en hel affär på gården med mat och godis som vi brukar få smaka av. Jag ville egentligen bara säja Hej till alla och så är jag så glad för att så många hundkompisar kommer till Sverige. För på söndag den 15 november ska vi åka med Lotta och hämta Florin på Arlanda. Vi ska hjälpa till så han känner sej välkommen. Ha med oss köttbullar och allt. Sedan är det så att matte också gärna vill hämta en hund till från Rumänien och hon håller på att övertala husse till det. Så jag håller mina tassar på att hon lyckas. Hej så länge, nu ska jag jaga upp De Niro från soffan och så ska vi ut och titta på stan. Idag ska vi gå Monteliusvägen. Jag gillar och sitta och glo lite på måsarna. Sedan ska vi bada ute på Långholmen.

/Agnes och broder De Niro hälsar
2009 dec: Hej allihopa! Detta har jag tassat ner helt själv. Så välkomna alla rumäner och hoppas ni får smaka lite julskinka och till alla er i Rumänien som jag hoppas ska få flyga iväg snart. Matte håller på att övertala husse. Så kanske en av er får komma till oss till våren. Bosse Florin var och hälsade på härom dagen, en tjusig kille. Hans sår verkade läka bra. En tuff kille tycker jag. Min kompis De Niro var snäll mot honom. Han är ibland sur på de killar jag hälsar på. Han är svartsjuk säjer matte. Imorgon kommer det en liten tjej hit, Stella. Hon är lite mallig för hon var filmstjärna i Mäklarna på TV. Hennes matte ska åka till Kairo där min matte och husse var för ett tag sedan. Nej men hör ni allihopa en GOD JUL på er. Jag är glad i år, nu får de inte skjuta raketer från Mosebacke längre så vi kanske stannar hemma till nyår. De Niro och jag åker helst till Luleå för vi längtar efter snön.

/Hej hopp alla tassar opp från Agnes, De Niro och matte och husse hälsar
 

© Hundhjälpen