www.hundhjalpen.seVIOLA

 
Ålder: 1 år (2006)
Kön: Tik
Höjd: 54 cm
Längd: 52 cm
Hals: 35 cm
Vikt: 13 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-05-31
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Viola hittades av en ung veterinär, Alina, på vägen mellan Timisoara och Bukarest. Viola var extremt undernärd och kunde nästan inte röra sig längre så det var inget problem att lyfta in henne i bilen för att ta henne till hägnet. Idag har Viola återfått hullet och är en livlig och frisk hund.

Ettåriga Viola har ett underbart temperament. Hon är glad och tillgiven och den långa svarta svansen går konstant. Viola är aktiv och passar bättre på landet än i lägenhet. Hon skulle stormtrivas i en familj med barn och andra hundar. Hon fungerar bra både med hanar och andra tikar och hon älskar långpromenader i skog och mark. Det enda Viola inte tycker om är att bo i hundhägn, där får hon inte den uppmärksamhet och aktivering som hon behöver.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

Text från Sverige

2006: Vi ville bara skicka en hälsning och berätta hur bra vi mår! Speciellt i mattes säng, där Viola sover varje natt... (matte tränger ihop sig på en liten plätt, medan Viola och kompisen Nisse (bordercollie) breder ut sig i välbehag... Men det är helt okay, tycker matte, som aldrig behöver frysa nattetid, det är ett som är säkert...

/Kramar från Viola och Eva
 

© Hundhjälpen