www.hundhjalpen.seTITO

 
Ålder: 11 mån (mar 2006)
Kön: Hane
Höjd: 38 cm
Längd: 42 cm
Hals: 29 cm
Vikt: 8 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-05-13
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Tito hittades tillsammans med sin mamma Thea och sina bröder Tommy och Toto. Thea har redan fått ett hem i Sverige medan Toto har flyttat till en egen familj Italien. Kvar i det italienska hägnet finns nu Tito och Tommy som också söker hem i Sverige. I Cernavoda bestämde sig Tito för att bo på ett av de större taken på hundkojorna och till sist placerades hans koja på taket så att han kunde ligga där och hålla utkik. Från sin ”vindvåning” var han den första som såg och välkomnade besökare i hägnet.

Tito är en glad och livlig hund med mycket spring i benen, men han gillar också att strosa runt för sig själv och filosofera. Han är lite handskygg och det tar en stund att vinna hans förtroende, men sedan får man gärna gosa och mysa långa stunder med honom. För Titos räkning söker vi ett hem där han får vara den enda hunden eller bo med en snäll hundkompis. Eftersom Tito är lite blyg och osäker tycker vi inte att han ska bo i en familj med små barn. Tito är knappa året (mars 06) och kan därför komma att växa lite till.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

Tito och Snow
Text från Sverige

080604: Här kommer några rader från Snow och Tito. De lever ett fritt liv. Inga halsband och koppel. Vår gård ligger så till att de inte kommer ut på någon stor väg. De springer gärna med oss på ridturer.

Snow har blivit husses hund. Snow följer alltid honom och vaktar vägen där han går. Hjälper husse att cykla och hämta morgontidningen kollar att kusten är klar så husse kan gå säkert. Snow har ett stort bestyr att vakta allt vi har utan att vara dum. Går ej fram till andra människor, hundar eller hästar utan ligger på olika ställen så han kan hålla koll på vad som händer runt oss.

Tito är den absolut snällaste och keligaste hund jag träffat. Vill att alla barn som kommer till oss skall klappa och gosa med honom. Tito är också väldigt noga med att tala om ifall det kommer någon som han inte känner igen. Han låter som en galen tupp när han skäller.

Jag är glatt överraskad över deras anpassning till det liv de lever idag.

Hälsningar Maud
 

© Hundhjälpen