www.hundhjalpen.seTEO

 
Ålder: 3-4 år (2006)
Kön: Hane
Höjd: 58 cm
Längd: 60 cm
Hals: 46 cm
Vikt: 22 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-05-17
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: ---
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Teo gick länge under namnet “The skinniest dog we’ve ever found”. Det är svårt att tro nu... Den tidigare så magra hunden har nu varit en tid i hänget och återhämtat sig mycket bra! Han hittades vid en fabrik och togs till hägnet av en av de få rumänska djurvännerna i staden.

Teo är idag 3-4 år gammal. När han bodde i det stora hägnet trivdes han inte särskilt bra bland alla hundar utan höll sig gärna lite vid sidan om. I och med flytten till det mindre hägn där hundarna bor strax innan avresan till Sverige har Teo utvecklats mycket positivt. På mindre än en månad har Teo blivit både gladare och mer aktiv i sitt sökande av mänsklig kontakt. När man närmar sig hans "bur" dunkar han med tassen mot gallret för att få en att skynda på och vi upplever att han verkligen värdesätter de stunder av kramar och kel han får.

Teo är lugn och mycket vänlig. Han har bott länge i hägn och är verkligen värd något bättre i livet. Vi söker för hans räkning en trygg familj utan småbarn där Teo får ta del av både mys och trevliga aktiviteter. Han kommer att bli mycket uppmärksam och tillgiven sin ägare.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda


Valentina och Teo

Bilder från Sverige
2008  

Teo och Dotty 

© Hundhjälpen