www.hundhjalpen.seSTELLA

 
Ålder: 2 år (2006)
Kön: Tik
Höjd: 25 cm
Längd: 28 cm
Hals: 27 cm
Vikt: 5 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-06-10
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Stella hittades på gatan i Medigidia av Mihai. Det var en mycket rädd, utsvulten och törstig liten hund som togs till hägnet.

Stella är nu två år gammal och en hund som är lite rädd och osäker i nya situationer. I hägnet upplever vi henne som lite dämpad och hon har i gruppen av hundar tagit en lite mer tillbakadragen roll. Hon är försiktig när hon möter nya människor men med lite kärlek och tålamod visar hon dig snart att hon är den lilla stjärna som namnet antyder. Till Stella letar vi efter en trygg familj utan små barn men gärna med en liten hundkompis.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda
Bilder från Sverige

Text från Sverige

2006: På kvällen den 26 Juli kom Stella och Jag hem till Hudik, en mycket lycklig nybliven matte... Stella hade stulit mitt hjärta redan innan vi träffats då jag pratat en hel del med hennes jourmatte Siv. Stella accepterade omedelbart mig när vi åkte bil tillsammans, när vi kom hem så ville hon dock inte omedelbart acceptera sina nya småmattar Dessie och Tascha, mina döttrar som är 15 och 16 snart. Hon morrade och nafsade mot dem. Dessie tog omedelbart konflikten och Stella accepterade henne också fort, Tascha däremot blev rädd och Stella och hon höll sig ifrån varandra några dagar tills jag bestämde mig för att lämna Stella och Tascha ensamma hemma så Stella blev tvungen och acceptera henne... och .. det föll mycket väl ut.. de blev omedelbart kompisar och nu kan alla i familjen kela med henne.

Andra människor accepterar hon så sakteliga en efter en... men nu får i alla fall mina vänner krama mig utan att hon morrar åt dem. Stella är bestämd och tycker att hon är större än alla andra hundar hittills. Hon är mycket läraktig, hon går till sin plats när man säger till, stannar när man säger stanna, och kommer när jag visslar. I det här hemmet är det däremot ingen som behöver gå ut på några tidiga morgonpromenader.. Stella sover läääänge... och vill inte bli väckt i sin skönhetssömn så det är vi som står och väntar på att Stella ska vakna så vi får gå ut... Vi har haft henne med ut och fikat, vilket gick väldigt bra hon satt still på bänken hela tiden och tittade mest omkring sig. Helgen den 5/8 så var vi ute vid vår sommarstuga som ligger vid en sjö... hon var pigg och nyfiken på det nya, inte alls avvaktande, sedan sov hon mycket i skuggan vi ordnat åt henne på bryggan. Bilderna är från sommarstugan. Stella har verkligen tagit sin plats i vårt hem och våra hjärtan. Här har hon ett hem för all framtid.

/Hälsningar Stella, Katarina, Dessie och Tascha
 

© Hundhjälpen