www.hundhjalpen.seSNOW

 
Ålder: 1 ½ år (2006)
Kön: Hane
Höjd: 37 cm
Längd: 45 cm
Hals: 25 cm
Vikt: 7 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-01-14
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Troligtvis har Snow inte levt särskilt länge på gatorna. Han var i förhållandevis gott skick när han hittades, men de större gatuhundarna lät honom inte vara ifred och han hade ingen chans att komma över någon mat eftersom han var så påpassad av dem. Den lilla rädda hunden låg gömd bakom ett träd när Mihai och Andreea körde förbi. Det var uppenbart att Snow inte skulle klara sig länge i det hårda livet på gatorna och han fick genast följa med till hägnet.

Snow, som är en pudelmix, var mycket blyg till en början men hans självförtroende växer hela tiden. Man måste närma sig honom lite försiktigt men när man väl fått hans förtroende får man gärna gosa och leka med honom. Eftersom Snow är så liten och inte har så bra självförtroende placerar vi inte honom i en familj med små barn. Snow är ca 1,5 år gammal.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige


Snow och Tito
Text från Sverige

080604: Här kommer några rader från Snow och Tito. De lever ett fritt liv. Inga halsband och koppel. Vår gård ligger så till att de inte kommer ut på någon stor väg. De springer gärna med oss på ridturer.

Snow har blivit husses hund. Snow följer alltid honom och vaktar vägen där han går. Hjälper husse att cykla och hämta morgontidningen kollar att kusten är klar så husse kan gå säkert. Snow har ett stort bestyr att vakta allt vi har utan att vara dum. Går ej fram till andra människor, hundar eller hästar utan ligger på olika ställen så han kan hålla koll på vad som händer runt oss.

Tito är den absolut snällaste och keligaste hund jag träffat. Vill att alla barn som kommer till oss skall klappa och gosa med honom. Tito är också väldigt noga med att tala om ifall det kommer någon som han inte känner igen. Han låter som en galen tupp när han skäller.

Jag är glatt överraskad över deras anpassning till det liv de lever idag.

Hälsningar Maud
 

© Hundhjälpen