www.hundhjalpen.seREMI

 
Ålder: 1 år (2006)
Kön: Hane
Höjd: 64 cm
Längd: 73 cm
Hals: ---
Vikt: 36 kg
Kastrerad: Ja
Övrigt: Svansen är naturligt kort
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-01-23
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Remi var bara en liten valp när han hittades på gatan. Han var en ynklig uppenbarelse, mager och full av fästingar och loppor. Ynklig är han inte mera - Remi växte upp till en stor, vacker unghund, nu ca 1 år gammal.

Remi håller sig gärna runt personalen vid hägnet, sökandes deras uppmärksamhet. Han är mjuk och vänlig, älskar kramar och kel. Gentemot barn är Remi lite blyg och fundersam – han har inte sett så många. Remi fungerar bra tillsammans med hundkompisarna i hägnet, där han gärna drar igång vilda lekar.

Remi är en stor hund med ett hjärta av guld. Vi söker för hans räkning ett aktivt hem där han får följa med på spännande äventyr. Finns flera hundar i hemmet blir nog Remi extra glad.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige


Remi och Tessa

Remi på mattes jobb
Text från Sverige

2006: Remi hälsar till er alla. Han är nu svensk och göteborgare. Det var lite tufft de första dagarna då han skulle bråka med gammelhunden Boston som är en 12 år gammal staffe och inte var hågad att bråka med den nye slyngeln, men efter 2 dagar fick han nog och blev heligt förbannad på Remi som åkte i backen med dunder och brak och låg och sprattlade på rygg. Efter det är de bästa kompisar och Remi vet att det inte är lönt att bråka med Boston. Däremot är det lite spänt mellan Remi och den yngre av gammelhundarna 10-åriga amstaffen Pacer som inte är lika tuff som Boston utan vekare och lägre i rang. Ute är det inga problem men inne är det som sagt lite spänt. Men det kommer att fungera efter ett tag det är vi bergis på. Sedan har vi ju lilla rumänen Tessa som kom 19/10 och hon är glad i alla tre så där är inga problem.

/Hälsningar från Birgitta, Lasse och hundarna i Göteborg
 

© Hundhjälpen