www.hundhjalpen.seREBECCA (nu BECKA)

 
Ålder: 10 mån (aug 2006)
Kön: Tik
Höjd: 39 cm
Längd: 48 cm
Hals: 34 cm
Vikt: 10 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-09-17
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Rebecca lämnades i hägnet av en familj från Constanta. De ansåg att de hade för många hundar och ville ha Saras hjälp att hitta en ny familj till Rebecca.

De första veckorna i hägnet var Rebecca mycket skrämd av den ovana miljön men har nu hittat flera vänner bland de små hundarna och därmed funnit sig tillrätta i sin nya flock. Rebecca är 10 månader gammal (aug 06) och mycket kontaktsökande. Vi tror att Rebecca skulle fungera bra i en familj med barn och andra hundar.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

Text från Sverige

2006: Becka har efter ett par dagar börjat att finna sig tillrätta. Hon är en glad och snäll hund som redan tagit kommandot mot vår rottweilerhane och anser att både soffan och sängen är hennes. Becka hade lite problem i början med att hon förökte äta allt, både katternas och våra 2 andra hundars mat men efter att vår 11-åriga tik sade ifrån så håller hon sig till sin egen mat. Katterna har lite problem med att veta vad de tycker om Becka men det börjar att släppa. Becka bryr sig inte om katterna. Hon tycker att dagarna i vår trädgård är bra, men mörkret ute är lite skrämmande så hon vill helst inte gå ut när det är mörkt. Hon har börjat att leka och älskar att jaga boll.

/Becka hälsar från sitt nya hem
 

© Hundhjälpen