www.hundhjalpen.seNADIA

 
Ålder: 2 år (2006)
Kön: Tik
Höjd: 43 cm
Längd: 48 cm
Hals: 37 cm
Vikt: 18 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-03-05
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 En rädd och undernärd Nadia lämnades utanför hägnet i en tygsäck. Hon har det mycket tufft i hägnet eftersom de andra hundarna utsett henne till hackkyckling och hon är hårt ansatt av alla. Nadias fall är i nuläget mycket akut och vi hoppas att hitta en familj eller ett jourhem till henne så att hon kan resa till Sverige redan i slutet av februari/början av mars.

Nadia är lugn, men leker gärna med personalen i hägnet. Hon är två år gammal och har ett trevligt och vänligt sätt. Vi hoppas som sagt att vi snart ska hitta en familj som kan få Nadia att känna sig trygg och älskad, hon förtjänar verkligen ett bättre liv än det hon lever nu.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda
Bilder från Sverige

2008   Musketörerna Nadia, Alberto & Florina

2009
Text från Sverige

2008: Nadia, vår allra vänaste gladbusa.
Hon ser på oss med sina stora talande ögon som mest utsrålar värme och tillitsfull glädje. Hon som från början var så till lags att hon inte trodde sig om att ta några egna initiativ i risk att göra fel.

Nu skulle ni se henne... Nu undersöker hon livet från alla håll och kanter, ivrigt påhejad av oss andra. Inte är hon alltid så lydig heller, kommer inte som ett skott som förr, utan nu tar hon ut svängarna rejält. Nadia hade under en lång period i början svårt att resa sig upp efter vila och hon haltade. Efter röntgen upptäcktes det att hon hade artros, särskilt i höger has. Hon fick då massage, laserbehandling och Glucosamin till maten varje dag. Vilken skillnad!

Ut ”ploppade” det en enormt strålande solskenstjej med blicken fylld med livsglädje och bus. Numera leker, busar, skrattar och skuttar hon mest hela dagarna med sin lika busglada kompis Rona. De undersöker allt tillsammans. Hoppar i överallt där det finns vatten, klättrar på höga stenar, jagar varandra. Allt med samma upptäckarglädje. Många varma och glada skratt ger oss dessa två. Deras livsglädje är mycket smittsam.

Fortfarande är hon försiktig när hon ska passera genom dörrar, denna hennes dörrskräck sitter djupt.

Vår Nadia! Vår härliga tjej som väcker så många varma känslor hos oss... vi som fått äran att leva och upptäcka livet tillsammans med henne.

Tack för att du finns Nadia!!

/Din stolta matte Anna-Lena
 

© Hundhjälpen