www.hundhjalpen.seMARINA (nu CHERIE)

 
Ålder: 1 ½ år (2006)
Kön: Tik
Höjd: 49 cm
Längd: 52 cm
Hals: 38 cm
Vikt: 18 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-09-20
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Marina tillhörde en grupp hundar som höll till runt några bostadshus i Cernavoda. En vänlig kvinna brukade ge dem mat regelbundet. En granne tröttnade på att hundarna fanns i området och visade upp en förpackning gift som hundarna skulle få "smaka på". Kvinnan ringde förtvivlad till Sara som genast hämtade hundarna till hägnet, fast man för tillfället egentligen inte hade plats för dem.

Marina är en mycket mjuk och vänlig tik på ca 1½ år. Hon tycker mycket om kontakten med vårdarna i hägnet. Gentemot nya bekantskaper är hon inledningsvis lite blyg, tills hon ser att det är snälla människor. Marina trivs också bra bland de andra hundarna där hon innehar en lite undanskymd roll i flocken. Till Marina söker vi ett tryggt och stabilt hem, där Marina får bli en viktig medlem. Det får gärna finnas en snäll hundkompis i hemmet.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda
Bilder från Sverige

Text från Sverige

2006: Hejsan Marina som bodde i ironmaidien.
Det var en kille som köpte henne men det gick inte bra hos honom så han lämnade över henne hos oss. Och hon ha fått en lek kompis som heter Ceasar. Hon är rätt bestämd av sig. Hon går jätte fint i kopplet men nä man släpper löss henne och Ceasar så lekar dom för fult. Hon är jäkligt snabb och hon är bra på och luras när hon springer. I början lekte hon inget ting men nu blir det bara mer och mer så det känns skönt. Hon trivs jätte bra hos oss. Hon älskar verkligen att bli klappad. Hon är en jätte bra vän.

Jag som skriver är bara 11 år men min mamma sa va den här sidan hete så jag gick in och så såg jag att man kunde maila er och berätta om hur det gick med hunden det är därför lite granna är fel stavade. Men Nu har vi döpt Marina till Cherie i stället. Cherie tycker mest om mig i familjen Cherie sover i min säng varenda natt så det är jätte mysigt tycker jag. Hon är min bästa vän jag älskar henne jätte mycket. Hon gillar inte och träna trick så värst mycket. Och hon leker inte inne men oftast ute gör hon det hon springer inte där det är hårt hon springer mest på gräset. Men hon är as gullig man märker att hon töjer sig till oss. Just nu ligger Cherie i min säng för klockan är 2.00 på natten. Nu vet ni lite hur det går med henne det går mer en toppen med henne hon trivs jätte bra hon töjer sig till Cesar hon gillar inte att gå ut utan honom. Men hon är mer en toppen tjej och hon är en riktig bra kompis. Men nu vet ni att det går bra med henne hoppas de går bra med dom anda hundarna som inte ha fått nått hem än ha det så bra.

/Cheries lillhusse
 

© Hundhjälpen