www.hundhjalpen.seJOKER

 
Ålder: 3 år (2006)
Kön: Hane
Höjd: 30 cm
Längd: 40 cm
Hals: 26 cm
Vikt: 6 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-07-26
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Lille Joker strövade ensam omkring på gatorna i staden Medgidia. Han var hungrig och rädd. Sara såg den ynkliga stackaren och beslöt genast att ta med honom till hägnet i Cernavoda. Ingen hörde någonsin av sig och frågade efter honom.

Joker är idag ca 3 år gammal. Han har lång, mjuk päls och ett charmigt litet underbett, vilket är vanligt bland mindre hundar. Joker tycker mycket om människor och lägger gärna helt beslag på dem han fattat tycke för. Han är gladlynt, vänlig och mycket kontaktsökande. Vi söker till Joker ett tryggt hem där det inte bör finnas barn under skolåldern. Joker skulle säkerligen uppskatta sällskap i form av en liten, snäll tik.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige


Tillsammans med kompisarna Lucky och Judy

Text från Sverige

2006: Hej allihopa, nu har joker kommit hem till Luleå. Flygresan gick otroligt bra, han sov hela resan upp. Att åka bil gick också bra, då var han nyfiken och ville titta ut genom fönstret. Jag var otroligt nervös över hur min andra hund, Elliott skulle reagera nu när Joker var med… men det gick otroligt bra, men det som var lite knivigt var katterna. Joker jagade storkatten runt hela lägenheten. Vi har nog aldrig sagt nej så många gånger som vi gjort dessa timmar sen Joker anlänt. Lillkatten har bara förflyttat sig mellan blombänkarna, hon är inte sugen på att få en utmaning, då är det bättre att hålla sig undan. Joker är en mycket tillgiven krabat men han är också en som testar gränserna konstant! Han är otroligt kaxig kille det ska alla veta. Att gå i koppel är inga problem men det som är lite knivigt är att han är lite kräsen i maten. Han har inte ätit ännu, men vi får se när han är tillräckligt hungrig, då ska han väl ändå äta. När vi fick Joker var hans päls bedrövlig. Jag har borstat honom och borstat honom och nu börjar det likna någonting, tovorna är nästan borta, vi får ta lite i taget så det inte blir för mycket för han är ganska sur när man "luggas" men han är tålmodig den lille.

/Ha det bra önskar Joker med sin familj
 

© Hundhjälpen