www.hundhjalpen.seISABELLA

 
Ålder: 2 ½ år (2006)
Kön: Tik
Höjd: 42 cm
Längd: 46 cm
Hals: 33 cm
Vikt: 12 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Överlåtelsekostnad: 2600 kr
Intresseanmälan: Fyll i intresseanmälan här
För mer information: info@hundhjalpen.se
   
Ankom Sverige: 2006-01-14
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: Tipsa en vän

 Isabella hittades som liten valp på gatan. Hon var svårt medtagen av svält och sjukdom och togs till hägnet för vård. Hennes lugna och trevliga temperament gjorde att man behöll henne i hägnet i hopp om att hitta ett hem till henne.

Isabella är en lugn och söt tjej. Hon gör inte mycket väsen av sig och i hägnet ligger hon helst i ett hörn för sig själv, de andras lek verkar inte intressera henne. Hon är snäll till sättet men väntar tills någon tar kontakt med henne, hon är inte framåt och vill hälsa. Man måste vinna hennes förtroende och tillit. Livet i hundgården har gjort henne deprimerad så Isabella behöver nu förståelse och hjälp att komma ur sitt skal och bli en glad hund igen.

Isabellas svans har en lite annorlunda form, man har nämligen tagit päls från den för att göra en transplantation till ett sår på hennes rygg.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige
Text från Sverige

2006: Här kommer en liten berättelse om vår älskade Isabella som kom till oss i mars 2006. Från väldigt blyg och rädd har hon nu utvecklats till en mycket fin hund vars favoritaktiviteter är: 1. Leka med andra hundar 2. Springa i skogen 3. Åka med bilen och hälsa på snälla människor 4. Leta godis och mat.

Hon är en riktig sömntuta som är först i säng och sist upp. Det märks att hon gillar att ligga i sängen och mysa. Förövrigt så känns det som om Isabella tar igen förlorade år. Utomhus kan man ibland tro att hon är en valp som hon springer och busar.

Lite blyg är hon fortfarande mot nya bekantskaper men det brukar snabbt gå över. När vi tar med henne till vänner och bekanta brukar hon alltid få beröm för att hon är så lugn och snäll. Vi fick tillökning i familjen (en bebis) i oktober och det har gått jättebra med Isabella. Hon verkar väldigt mån om den lilla och skulle gärna, om hon fick, slicka honom i rumpan efter blöjbytet också...

Vi hoppas på många glada år med vår Isabella!

/Lina, Kim, Noel och Isabella
 

© Hundhjälpen