www.hundhjalpen.seENZO

 
Ålder: 1 år (2006)
Kön: Hane
Höjd: 40 cm
Längd: 40 cm
Hals: 32 cm
Vikt: 9 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-04-29
Bilder ankomst: ---
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Veterinären Aurelian hittade Enzo utanför sitt hem en kväll efter jobbet. Någon hade lämnat honom där eftersom de tröttnat på honom. Lille Enzo stod där på trottoaren och verkade lite desorienterad, när Aurelian plockade upp honom reagerade han knappt.

Enzo är allas favorit! Han är ca ett år gammal och har en labradors personlighet han är lugn, balanserad och tystlåten. Han tillhör inte de tuffare och mer dominanta hundarna i hägnet men han är inte heller rädd eller osäker. Han är helt enkelt en trygg, kärleksfull liten kille som vill alla väl. Han störs inte av de andra hundarnas närvaro men han ligger hellre och tittar på än och deltar i leken.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda
 
Bilder från Sverige2008
Text från Sverige

2006: En liten hälsning ifrån Enzo och hans hussar. Äntligen så kom ju den där dagen som vi väntat så innerligt på. Nervösa åkte vi till Arlanda för att ta emot vår lilla älskling, och helt plötsligt så var han bara där. Liten, söt och full av liv. Nog var han lite skärrad efter att ha varit ute och rest halva dagen, men i husse Görans famn så kändes det mesta tryggt. Bilresan hem gick utan problem, Enzo kollade ut lite på omgivningarna och sedan lade han sej ner och sov.

Det tog inte lång stund innan vår lilla kille hittade sin säng och efter att ha studerat hemmet noggrant samt fått kissa in sej både i köket och på övervåningen så lade han sej tillrätta och myste med sitt lilla tuggben. Åtskilliga små promenader blev det och till sist så lyckades vi pricka in en kissning i naturen, lyckan var fullständig, hehe... så lätt går det ju inte och köksgolvet är ju fortfarande en mysig plats att kissa till det på. Men skam den som ger sej. Idag har vi varit ute och gått en sväng ner till sjön. Allt är spännade och mysigt att lukta på, och andra hundar bryr sej Enzo inte speciellt mycket om. Han går i koppel som om han aldrig gjort något annat, en riktig fröjd att ha med sej.

Att ha fått Enzo som familjemedlem är det bästa som någonsin hänt, och sorry alla andra hundägare....Enzo är världens sötaste kille, hehe.

Vi lovar att skriva mer och berätta vad som händer och sker i våra liv, men nu hinner vi inte mer, vi ska ut i trädgården och mysa i solskenet igen.

Må så gott alla

/Enzo, Stefan och Göran2008: Ja jag tänkte bara då berätta hur allt är med den lilla Enzo som kom till oss i april 2006. Han mår som en prins, går på dagis och myser på. Visst har han sina egenheter och har väldigt svårt att lita på andra hundar han inte känner. Också främmande människor framför allt män har han ju lite svårt för.

Men vi har lärt känna vår lilla guldklimp så väl nu så de flesta situationer går att anpassa därefter. Efter att ha bott i radhus första åren har vi nu flyttat ut på landet och har en stor trädgård och massor med möjligheter till långa skogspromenader runt omkring.

Så summa sumarum Enzo mår bra.. kanske lite väl bra om man tittar på magens storlek (men vi jobbar på det) hehe.


Må så gott alla

/Enzo, Stefan och Göran
 

© Hundhjälpen