www.hundhjalpen.seDAVIDE (nu DAVID)

 
Ålder: 2 år (2006)
Kön: Hane
Höjd: 50 cm
Längd: 44 cm
Hals: 36 cm
Vikt: 15 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-09-06
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Davide hittades av en volontär i en park i Cernavoda. Han var så dyster och apatisk att man befarade att han var allvarligt sjuk. Efter några dagar i hägnet framstod så en ny Davide, glad och lekfull, med mycket spring i benen.

Davide är ca 2 år gammal. Han har i hundgruppen en ranglåg position, med deltar med glädje i de dagliga aktiviteterna som främst gäller lek med de andra hundarna. Eftersom Davide har en mycket mjuk personlighet är han lite försiktig vid den inledande kontakten med nya människor, och behöver få lite tid på sig att bekanta sig och känna tillit. Vi tror att Davides nya hem bör vara stabilt och tryggt, beläget i en lugn miljö. Det bör inte finnas barn under skolåldern i hemmet. En snäll hundkompis kan vara trevligt sällskap för Davide.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

Text från Sverige

2006: En varm hälsning från oss och lilla David (Davide), han blir oss kärare och kärare för var dag. Han börjar att ta för sig mer och mer, bl.a så hjälper han Laysie att vakta gården med bestämda skall. Han ligger inte lika mycket i sin korg mer utan nu är det husse och mattes säng varvat med soffan som gäller. Vi ser att han trivs mycket bra i sin livssitiuation och han och Laysie är störtförälskade, ibland ligger dom nästan på varandra.

/Hälsningar Karin och Isak
 

© Hundhjälpen