www.hundhjalpen.seDANILO

 
Ålder: 1 ½ år (2006)
Kön: Hane
Höjd: 43 cm
Längd: 48 cm
Hals: 32 cm
Vikt: 9 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-05-17
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Danilo kom till hägnet i Cernavoda som liten valp tillsammans med sin mamma Danila (som redan bor i Sverige) och några syskon. Alla hundarna var i mycket dåligt skick. Danilo är den första av valparna som vi nu söker ett eget hem för.

Danilo är en blyg och försiktig liten hund på 1½ år. Han trivs inte bland de många hundarna på hägnet och känner sig också lite osäker bland nya människor. När han väl fått bekanta sig, älskar han att sitta i famnen och mysa. Vi söker för Danilos räkning mycket lugnt och tryggt hem där han i sin egen takt får hitta sitt självförtroende. Barn bör inte finnas i hemmet, men gärna en liten snäll hundkompis eller varför inte en katt. Hemmet bör ligga i lugn miljö.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

Danilo tillsammans med Erik och Fifi
Text från Sverige

2008: Här kommer en vår sommar hälsning från oss alla. Jag, Danilo har blivit mitt husfolk mycket tillgiven och orädd för främmande, skäller gör jag något men sedan jag har hälsat så vet jag min plats.

Husse som jag nästan inte ville se på utan gick undan för är, min bäste kompis i dag, jag vet att jag gör honom jätteglad då om han får kela med mig och han var visst inte så farlig som mitt huvud tänkte. Här på gården kan jag springa fritt hur mycket jag vill men det är bäst att följa med när Erik och Fifi går in det kan ju vankas något gott där inne och då vill jag vara med, för ute får jag inte äta säger min matte.

/Danilo Erik och Fifi, husse och matte
 

© Hundhjälpen