www.hundhjalpen.seCLEMENTINA (nu WILMA)

 
Ålder: 4 år (2006)
Kön: Tik
Höjd: 36 cm
Längd: 42 cm
Hals: 30 cm
Vikt: 9-10 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-03-10
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Clementina är även hon räddad från ”Dödens hägn” i Chiajna, Bukarest. Andreea besöker med jämna mellanrum hägnet för att ta med sig någon hund därifrån. Clementina försökte hela tiden ta kontakt och lade gång på gång sin tass på Andreea. Hon blev en av de lyckliga hundar som fick följa med till hägnet i Cernavoda.

Clementina är ca 4 år gammal. Hon är lugn och mjuk till karaktären och söker sig gärna nära de människor som finns tillgängliga i närheten. Hon bjuder gärna upp till en stunds lek och verkar mycket intelligent. Vi söker för Clementinas räkning ett tryggt hem där hon får mycket uppmärksamhet. Små barn bör inte finnas i hemmet och heller inte andra hundar då Clementina verkar trivas bäst som ensamhund.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige
Text från Sverige

2006: Här kommer lite bilder från Clementina som nu kallas för Wilma. Allt har gått jättebra från första stund, hon "flyttade in" direkt och verkade känna sig hemma. Det är en glad, kelig och trevlig hund som älskar sin nya matte, husse och hundkompis Wiggo. Hennes stora intressen är att gosa, leka med Wiggo, springa lös ute, skälla på hästarna, undersöka saker, äta, sova och rulla sig i saker som luktar illa, gärna i färskt hästbajs. När Wilma kom var hon lite mager och tovig i pälsen men har nu blivit kraftigare och blankare i pälsen och ser ut att vara en väldigt lycklig hund.

/Mvh Cattis, Petter, Wilma och Wiggo
 

© Hundhjälpen