www.hundhjalpen.seALESSANDRA (nu SASSA)

 
Ålder: 1 år (2006)
Kön: Tik
Höjd: 48 cm
Längd: 50 cm
Hals: 33 cm
Vikt: 17 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-11-03
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 I den tiogradiga kylan satt det en vintermorgon en liten vit valp utanför grindarna till hägnet. Lilla Alessandra var mycket rädd, utsvulten och genomfrusen. Givetvis fick hon omedelbart komma in till värmen och ett mål mat i hägnet.

Alessandra har en snäll och vänlig personlighet. Hon är knappa året gammal och trivs bra tillsammans med de andra hundarna. I hägnet lever hon en unghunds obekymrade liv med lek och bus. Hon trivs bra i människors sällskap. I Alessandras blivande hem får det gärna finnas andra hundar och barn över skolåldern.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Alessandra och Kate

Alessandra och Kate
Bilder från Sverige
Text från Sverige

2008: Nu har Alessandra (eller Sassa som hon heter nu) varit hos sin flock i 1 ½ år, men det känns betydligt längre! Hon smälte in från första sekund och vande sig snabbt vid sängen och leksaker. Hon är en väldigt social tjej med rätt temperament, nästan så att jag skulle vilja påstå att hon är lite för snäll! Det märktes rätt fort att hon är en hund som gillar att jobba, har aldrig varit med om värre tuggare / dörröppnare / soprivare i hela mitt liv, men det har vänt till något positivt nu, nämligen sökspår, agility och rätt mycket lydnad.

Sassa älskar klickern! Något annat som hon är väldigt förtjust i är snö och vatten, det bara måste vara lite retriever i henne! Sommaren är nästan hemsk, direkt det är en vattenpöl så ska hon bada! Snön är också jättekul och hon ledsnar aldrig på att apportera pinnar, men vart tar de där snöbollarna egentligen vägen?! Haha. Det var allt från Sassa med familj.

/Kram, Sassa med flock
 

© Hundhjälpen