www.hundhjalpen.seALBERT

 
Ålder: 2 år (2006)
Kön: Hane
Höjd: 46 cm
Längd: 50 cm
Hals: 34 cm
Vikt: 20 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2006-08-15
Bilder ankomst: ---
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Albert hittades på en soptipp i Cernavoda av en av hägnets volontärer. Det var en mycket rädd hund som fångades in och togs till hägnet.

Albert har utvecklats från att vara en mycket rädd hund till att bli en glad spelevink som gärna hänger med på de andras upptåg. Han är två år gammal och en mycket leksugen hund. Hela dagarna går åt till lek med de andra hundarna och han älskar att umgås med människor. Vi ser gärna att Albert hamnar i en aktiv familj som vill hitta på mycket roligt tillsammans med sin hund. Det får gärna finnas andra hundkompisar att busa runt med.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda
   
Bilder från Sverige


2009

Text från Sverige

2006: Här kommer en hälsning från Albert som kom till Arlanda 15/8. En helt underbar hund som älskar att bli klappad och gosad med. Han är snäll mot katterna, går fint i koppel. Vi har även börjat ha honom lös, vilket går utmärkt. Han skäller på hästarna ibland, men håller sig på avstånd. Han förstår sig ej på bollar och andra leksaker ännu, men har en förkärlek för strumpor som han släpar ut på gräsmattan och kastar upp i luften och springer runt med. Han skäller när det kommer folk och är lite reserverad i början, men om han själv får komma fram och hälsa är det inga problem sedan. Vi är så glada att vi fått ta hand om Albert.

/Hälsningar fam Wallin-Sysgård
 

© Hundhjälpen