www.hundhjalpen.sePASCAL

 
Ålder: 3 år (2005)
Kön: Hane
Höjd: 31 cm
Längd: 29 cm
Hals: 26 cm
Vikt: 6 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2005-11-20
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Lille Pascal strövade omkring ensam i ett ödsligt område. Det fanns inte mycket att äta i omgivningarna och Pascal var redan ohyggligt mager. Han fick följa med till hägnet för att inte duka under. Pascal är nu i bra form och vid utmärkt hälsa.

Härlige 3-årige Pascal har ett alldeles speciellt utseende. Han har begåvats med ett markant underbett med tillhörande charmerande leende, en kort svans och viss hjulbenthet. Han är lugn och stillsam, favoritsysselsättningen är att sitta i famnen och kela. Han fungerar bra med andra hundar som är mjuka och snälla till karaktären. Pascal kommer att trivas i ett hem där han får finnas med i soffan.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

Pascal och Gosan

Daisy och Pascal
Text från Sverige

2005: Hej allihopa! Pascal här, nu ska jag berätta hur jag har det här i Sverige. Jag är ju en rätt cool kille, så när jag först kom till mitt nya hem, kollade jag läget lite, hälsade på mina nya rumskompisar sedan lade jag mig tillrätta hos min nya matte i soffan.

Tycker det är jättekul att hoppa i snön med min kompis Gosan, skvätter massa snö på henne, då blir hon lite sur på mig, men det tycker jag bara är roligt. Typiskt tjejer... Men vi brukar tävla hon och jag vem som springer fortast på promenaderna, då är det lite orättvist tycker jag. För hon får springa utan koppel!!! Matte säger att jag också får det snart. Om jag är duktig. Det kommer jag vara, för vi ska börja på kurs en gång i veckan jag och matte.

Ibland när vi är ute och promenerar så kan det vara någon som skrattar lite åt mig, då fnyser jag och matte och går vidare med huvudet högt. För matte säger att jag är snyggast i stan, och det är jag. Charmig också.

Ibland busar jag också, nästan varje dag. Tycker det är skoj att jaga katterna. När matte har glömt att dra in stolarna på köksbordet så hoppar jag upp på bordet och äter katternas mat också. Tror ni de blir snopna eller vad... Ibland tar jag saker jag inte får, tex mattes bh eller kattbajs från lådan och tuggar lite på, då säger matte nej till mig, då skäms jag lite. Men eftersom jag är så gullig så måste hon pussa mig 5 min senare i alla fall. Även om jag luktar kattbajs, vilket jag tycker luktar gott. Men inte hon.

Jag och matte delar kudde i sängen, det gillar jag. Men om katten smyger dit, då biter jag honom när matte inte märker det.. så han drar. Jag vill helst att matte ska klia mig tills jag somnar, men ibland vänder hon sig om. Då biter jag henne i håret. Då måste hon vända tillbaka och mysa med mig, det är jag värd.

Detta var bara en liten del om vad jag pysslar med på dagarna. Oj, nu glömde jag berätta om min stora kärlek, hon heter Maj-Lis och är ett marsvin tror jag... henne tittar jag ofta på. Hon verkar så mysig. Vi får se hur det går.

Annars trivs jag som fisken i vattnet här i Sverige, har träffat massa coola kompisar. Imorgon ska jag på hundpromenad med en vovve från Spanien, får se om jag gillar honom.

/Massa blöta pussar från er kära Pascal
 

© Hundhjälpen