www.hundhjalpen.seLETIZIA (nu LEA)

 
Ålder: 3 år (2005)
Kön: Tik
Höjd: 34 cm
Längd: 60 cm
Hals: 35 cm
Vikt: 11 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2005-05-05
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Letizia togs av sin ägarfamilj till hundhägnet. Hon var då dräktig och familjen ville inte veta av henne mera. Man var beredd att kasta ut henne på gatan. Sedan ett år nu har Letizia bott med de andra hundarna i hägnet. Då hon har svårt att trivas i den miljön efter att tidigare ha bott hos en familj med allt vad det innebär, så är Letizia idag en ledsen liten hund.

Letizia är 3 år. Hon är en nyfiken och aktiv tjej. I den första kontakten med en ny människa är hon lite försiktig, men efter att ha bekantat sig lite älskar hon närheten. Till lilla Letizia söker vi en familj där hon får vara i centrum, gärna som ensamhund, alternativt kan det finnas en liten, snäll hanhund i hemmet.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

Text från Sverige

2008: Här kommer en hälsning från Lea och hennes familj.

Lea fd. Letiza kom den 050505 till Sverige och vidare till Linköping. Vår son Kristofer köpte henne 050621. Hon är en underbar, mycket speciell hund. Jag är pälsallergiker men det går bra med Lea.

Hon är lugn, lite avvaktande, ingen knähund, och tycker om att bli klappad och kelad med av oss som hon litar på. Hon älskar att springa i skogen med lång lina, ibland får hon fnatt och springer runt, runt.

Hennes stora intresse är att spåra upp harar och rådjur, men vi jagar inte. Hon har fångat våra hjärtan och vi älskar henne. Lea är hos mig tre dagar och hos farmor två, så hon behöver inte vara ensam på dagarna.

Hjärtliga hälsningar,
/Christina, Kenneth, Kristofer och farmor Elna Severinson
 

© Hundhjälpen