www.hundhjalpen.seJASMINA (nu FOXIE)

 
Ålder: 2 år (2005) obs: 9 år (2012)
Kön: Tik
Höjd: 34 cm
Längd: 49 cm
Hals: 29 cm
Vikt: 8 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien och Italien
Film: ---
   
Intresseanmälan: Fyll i intresseanmälan här
För mer information: info@hundhjalpen.se 
   
Ankom Sverige: 2005-08-07
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: Tipsa en vän

 Jasmina var på svältgränsen och åt upp en av familjens kycklingar. Det var tillräckligt för att de skulle vilja ha henne avlivad. I stället fann hon tryggheten innanför hundhägnets murar.

Hon har en mjuk och trevlig personlighet. Hon är mycket lekfull och full av energi. Kontakt och närhet är mycket viktigt för Jasmina. Hon trivs bra med såväl hanhundar som andra tikar. Jasmina skulle finna sig väl tillrätta i familjemiljö med gott om tillfällen för lek och aktivitet.


Foxie måste omplaceras pga ändrade familjeförhållanden. Överlåtelsekostnaden är 2500 kr. Läs även hemmets beskrivning av Foxie längst ner på sidan.


Bilder från Rumänien och Italien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

Text från Sverige

2012 okt: Foxie är en mycket glad, snäll och pigg hund. Hon är en ledare och är trygg i sig själv. Hon älskar att ligga i solen och njuta på landet! Hon är duktig på att gå lös och tar ibland en liten avstickare men kommer snabbt tillbaka, hon är väldigt hängiven sin flock (matte och husse). Hon älskar verkligen att vara ute, få ligga på tomten och bara vara, för långa promenader är inte hennes grej alls. 

Hon är sedan hon första gången stiftade bekantskap med soffor och sängar en sann soffliggare och ligger hellre kvar där än att rusa till dörren när det kommer någon. Man märker nästan inte av hennes trasiga förflutna, enda gångerna är när man går till veterinären eller ska göra saker som till exempel ta bort fästingar eller dylikt. Hon har bott tillsammans med en annan hund och är mycket van och snäll med barn. 

Foxie är en så otroligt härlig och go hund så det är nu med sorg i hjärtat och klump i magen som vi nu måste omplacera henne. Det är på grund av ändrade familjeförhållanden som vi måste hitta ett nytt hem till våran fina älskade Foxie!

/Matte
 

© Hundhjälpen