www.hundhjalpen.seGOLDIE

 
Ålder: ---
Kön: Tik
Höjd: 28-30 cm
Längd: ---
Hals: ---
Vikt: 8 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: ---
Bilder: ---
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2005-07-17
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Ingen information tillgänglig.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

Goldie, Daniele och Blondie på träff februari 2006

Text från Sverige

29/10 -05: I dag kom min nya familj och hämtade mig hos min jourmatte Wiviann, hos henne har jag bott en tid efter mitt misstag i Borlänge där inte personkemin riktigt stämde. Hos Wiviann har jag fått ta igen mig och funnit mig själv igen, jag rekommenderar verkligen henne om tillvaron runt en börjar rasa ihop.

Men det är inte det lättaste att komma till en ny flock och finna sig i nya vanor och sin plats i flocken. Jag har gjort mitt bästa för att visa dem med blöta pussar att jag älskar dem. Tant Ronja har jag försökt att lätta upp stämningen med att bjuda upp till lite bus, men ska jag vara ärlig så är hon ganska trög. När familjen släckte lyset vid kl. 23.30 så blev jag lite snopen, ska ni sova nu ? Jag drog igång ett bus med min nya leksak, men de hade tydligen inte ork till det så då var det lika bra att hoppa upp till matte och rota åt sig en kudde att sova på.

/Goldie
30/10 -05: Matte släppte ut mig och Ronja för att göra morgon-toa-bestyr, men det var lite kusligt att gå ut själv så jag väntade tills matte dragit på sig ett par byxor för att följa mig. Annars så är tomten lagom stor att utforska och några bra gömmor har jag hittat som jag märkt att Ronja gömt undan lite saker på. Det är lite jobbigt att ha fyra människor i flocken som rör sig upp och ner i huset, jag försöker skälla ner ungdomarna från övervåningen där de sitter vid dator och TV- spel, men det är väl sånt de sysslar med nuförtiden.

Det bästa med den här dagen var när vi åkte till skogen och plockade lite mossa och enris. Då kunde man få sträcka ut riktigt och visa vad man går för. Matte och husse berömde mig för att jag var så följsam och hoppade in i bilen alldeles själv. Sedan åkte de en extra runda för de såg att jag verkligen kopplade av i bilen för det är lite svårt att göra det hemma ännu när det är så mycket nytt. Maten är god med lite fläskbitar på som extra krydda. Ronja verkar vara lite bortskämd med sånt, så en annan får ju bara tacka henne för det. Jag får tacka matte som skött tangentbordet åt mig när jag legat bredvid och dikterat.

/Puss & kram från Goldie
 

© Hundhjälpen