www.hundhjalpen.seCELINE

 
Ålder: 2 år (2005)
Kön: Tik
Höjd: 38 cm
Längd: 54 cm
Hals: 34 cm
Vikt: 13 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2005-06-05
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Celines ägare lämnade in henne för kastrering men när det blev dags att hämta hem henne igen var det ingen som kom. De ville helt enkelt inte ha henne längre. Detta tog hårt på Celine och det tog fler dagar innan man kunde få henne att börja äta och att acceptera sitt nya hem i hundgården.

Idag har tvååriga Celine accepterat hundgårdslivet och trivs ganska bra tillsammans med de andra hundarna, men det märks tydligt att hon längtar efter att ha en egen familj. Celine är snäll och, om ärligheten ska fram, ganska lat. Hon fungerar bra ihop med andra hundar men det Celine främst behöver är trygg familj som kan ta emot all kärlek som hon behöver få ge.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda


Danila och Celine

Bilder från Sverige

Text från Sverige

2007: Jag hämtade Celine i juni 2005 och vill nu tala om hur det gått. Vi har kämpat med jobbiga utfall mot både hundar och människor, men nu verkar det som om hon har kommit underfund med att det inte är farligt. Hon har varit helt otroligt duktig med barn och har inte kissat inne en enda gång. Gick i koppel fint redan från början och en riktig mattegris är hon. Hon måste haft det jobbigt i Rumänien då det tagit ca 2 år att känna sig lugn och att klara sig utan att bli stressad i alla lägen. Hon har nu flera hundkamrater att leka med men bara hanar, de gillar hon bäst. Skogen är också jättekul. När jag plockar blåbär så äter hon själv från blåbärsriset och rullar sig så pälsen får blå ränder. Allt blir bara bättre och bättre. Hon är en liten underbar tjej som gärna tigger vid matbordet, för hon vet att matte är svag för hennes blickar!

/Hälsningar Anniqa och Celine
 

© Hundhjälpen