www.hundhjalpen.seBISCOTTO (nu KASPER)

 
Ålder: 3 år (2005)
Kön: Hane
Höjd: 44 cm
Längd: 57 cm
Hals: 38 cm
Vikt: 13 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2005-08-28
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Andreea och Aurelian, som jobbar i det rumänska hägnet, äter alltid lunch på sjukhuset i Cernavoda. En dag såg de en hund som rotade igenom soptunnorna och gav honom mat, sedan dess avgudar han Andreea och efter ett par veckor bestämde han sig för att följa efter deras bil tillbaka till hägnet.

Numera bor han utanför kliniken och är god vän med Buck och Renzo. Biscotto är en helt fantastisk hund som glatt välkomnar alla besökare och som fungerar ihop med både andra hundar och andra djur, han verkar inte ha någon jaktinstinkt i sig över huvudtaget. Biscotto är tre år och är en självständig och välbalanserad kille som nog skulle passa i de flesta familjer. Han har ett lugnt och mjukt sätt och han gillar både att leka och att mysa i massor!


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

Text från Sverige

2005: Vi har haft tur. Kasper, som Biscotto nu heter, är en väldigt lydig hund, man skulle nästan kunna tro att han haft familj förut. Han är allt det som beskrivningen som vi fastnade för sade, förutom att han visst har en viss jaktinstinkt. Kasper blir dock kaxigare för var dag, andra hanhundar i grannskapet gör klokt i att inte visa sig för nära vår tomtgräns. De första dagarna ville han inte gå ut eller in så vi bar honom, men nu är det som det ska. Han har börjat äta på dagarna också istället för på nätterna.

Bilderna visar oss när vi är hemma, på promenad i området och på vårt land ute vid havet.

/Med vänliga hälsningar från familjen Jantuah-Sund i Göteborg
 

© Hundhjälpen